Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvad er en SMS Gateway?


En SMS Gateway er et SMS-baseret værktøj, som du kan bruge til markedsføring og kommunikation med dine kunder. Du kan fx bruge en SMS Gateway til at fremsende rabatkuponer, foretage meningsmålinger, sælge SMS-gavekort, afvikle konkurrencer og informere dine kunder, når du har sendt deres ordrer.

Se flere eksempler på, hvordan du kan bruge en SMS Gateway


Er det nemt at bruge en SMS Gateway?


Det er nemt og hurtigt at bruge en SMS Gateway. Faktisk tager det ikke meget mere end 2 minutter at opsætte en kampagne.

Først vælger du et nøgleord (fx WANNAFIND). Dernæst vælger, hvilken besked kunden skal modtage, når han sender en SMS med dit nøgleord. Når kunden sender en SMS med nøgleordet “WANNAFIND” til 1919, vil han modtage den besked, du har sat op.

Hvem bruger typisk en SMS Gateway?


Flere og flere webshops bruger en SMS Gateway til at holde sine kunder orienteret om ordrestatus og forsendelse af pakker. Læger, tandlæger og frisører bruger systemet til at minde patienter og kunder om, at de har en konsultation. Cykelsmede og værksteder sender en SMS, når bilen eller cyklen er klar til afhentning. Transportselskaber informerer om forsinkelser og aflyste afgange.


Fordele med en SMS Gateway

Du kan sende SMSer til alle slags mobiltelefoner

Den understøtter alle slags mobilabonnementer

Du får et grafisk overblik og statistik over dine SMS-afsendelser

Du kan sende SMSer via e-mails og HTTP

Du kan sende den samme SMS til flere personer

Du kan bruge HTTP API til afsendelse af SMSer

Du kan selv bestemme afsendernummer eller -navn på SMSer


Hvis du har spørgsmål til SMS Gateway, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.