Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Historien om Wannafind

Wannafind.dk A/S blev stiftet i år 2000 af Lars Kromand, Pelle Martin Smidt og Stefan Rosenlund. Virksomheden er nu én af landets fremmeste hostingleverandører med mere end 29.000 kunder og 35 medarbejdere.

Selvom rammerne har ændret sig, er vores tilgang stadig den samme, som den var i år 2000: Vi skal vide, hvad vi snakker om, og hvem vi snakker med. For os er det vigtigt at besidde den rigtige kombination af teknisk og menneskelig forståelse. Kun derigennem kan vi yde en kompetent og personlig service.

I december 2015 overtog den internationale kapitalfond HgCapital aktiemajoriteten i Zitcom Group, Wannafind.dk A/S’ moderselskab.

I juni 2017 blev Zitcom Group solgt til den belgiske hostingkoncern Intelligent, som Wannafind A/S nu også hører ind under.

I juni 2019 fusionerer Combell Group, som Zitcom er en del af, og den hollandske hostinggruppe TransIP og bliver til team.blue, som Wannafind dermed også er en del af.


Læs mere om team.blue her >


Kvalitetshosting til danske virksomheder

Wannafinds primære forretningskoncept er at levere hurtige, sikre og stabile hostingløsninger til danske virksomheder. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores løsninger for at kunne tilbyde produkter og services billigere end resten af markedet.

Vi ved, at det betaler sig at holde vores kunder tilfredse. Derfor stræber vi efter at tilbyde Danmarks bedste kundeservice, professionel rådgivning og brugervejledning 100% gratis og uden ventetid.

Datacenter

Vores datacenter er blandt landets absolut bedste. Derfor kan vi garantere en gennemsnitlig oppetid på på 99,9%, lynhurtige svartider og en it-infrastruktur, der passer godt på din virksomheds forretningskritiske data.

Læs mere om vores datacenter

PDF-dokumenter

Dokument Senest opdateret
   Cloud Certifikatet
11. maj 2019 Se PDF
   Årsrapport 2016
23. maj 2017 Se PDF
   Revision af it-sikkerhed – ISAE 3402
15. februar 2018 Se PDF
   Applikations- og middlewaredrift
10. februar 2014 Se PDF
   Gennemgang af datacenter
4. august 2014 Se PDF
   Certificeringsliste
12. oktober 2016 Se PDF
   ISO 27001
22. februar 2018 Se PDF

Sponsorater

Wannafind sponsorerer en lang række sportslige, kulturelle og humanitære projekter. Vi støtter især sportslige og kulturelle begivenheder i Skanderborg og omegn.

Skanderborg cykelklub
FC Skanderborg
Flying Superkids
Global Connect
Skanderborg Golf Klub
horsens & Friends
hysten event
Mellemfolkeligt Samvirke
Team Saxo bank Sungård
Smukfest
Sølund
YouMeShopping