Wannafind symbol

Dine fordele med Office 365 BackupBackup hver 4. time

Med Office 365 Backup laves der hver 4. time en sikkerhedskopi af al din Microsoft Office 365-data, så dine filer er sikret, og du slipper for at bekymre dig om datatab.

2. En værdifuld investering

Det kan være en bekostelig og besværlig affære at genskabe data. Men du kan få Office 365 Backup for kun 35,00 kr. om måneden pr. bruger. Oprettelsen er gratis.

3. Vi hjælper dig hele vejen

Når du bestiller Office 365 Backup, klarer vi opsætningen. Får du brug for at få genskabt dine mails, OneDrive-filer eller øvrige Microsoft Office 365-data, hjælper vi også med det.

Derfor skal du tage backup af din data i skyen


Datatab sker også i skyen. Oftest skyldes det menneskelige fejl, som f.eks. en medarbejder der sletter et dokument, en mail eller noget tredje – og så er filen også slettet i skyen.

Du kan også miste data på baggrund af en CryptoLocker – en ondsindet ransomware virus, der krypterer alle dine filer, så du ikke længere kan tilgå dem.

Datatab kan være forretningskritisk. Mister du værdifulde data, kan det bremse arbejdsprocesser og give utilfredse kunder og kollegaer.

Det kan være dyrt at genskabe data – hvis genskabelsen overhovedet er mulig.


Se priser og tekniske specifikationer >
Office 365 backup - Derfor skal du tage backup

Beskyt din cloud-data med Office 365 Backup

Bruger du Microsoft Office 365, anbefaler vi, at du også får Office 365 Backup.

Med Office 365 Backup er alle dine forretningskritiske data og filer sikret, hvis du eller en anden Microsoft Office 365-bruger skulle komme til at slette noget, der ikke skulle slettes.

Du får nem og hurtig backup af al din cloud-data, så du aldrig behøver undvære dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, kontakter, osv.

Undgå tab af Microsoft Office 365-data – bestil din backupløsning nu

Lad os hjælpe dig med at beskytte din cloud-data.


Oprettelse:

0 kr.

Pris fra

kr. 35

i måneden pr. brugerBliv kontaktet