Hvad er Hosted Exchange?


Hosted Exchange fra Microsoft er en samlet løsning, der styrer alle dine kontakter, e-mails og kalenderfunktioner. Uanset om du bruger din arbejdscomputer, hjemmecomputer, laptop eller mobiltelefon, vil dine e-mails, møder, kontaktinformationer og aftaler altid være 100% opdateret.Hvorfor fungerer Hosted Exchange?


Det er nemt og hurtigt at bruge Hosted Exchange. Hvis du fx opretter en ny kontakt eller e-mail på din telefon, vil den kort tid efter være tilgængelig på din computer. Hvis du er ude af huset, kan dine kolleger via kalenderdeling se, hvor du befinder dig, og de mails, du får, mens du er væk, kan du læse med det samme på telefonen.Hvad kan Hosted Exchange, som et mailhotel ikke kan?


Hosted Exchange byder på nogle af de samme fordele som et mailhotel, fx virus-/spamfilter og muligheden for at oprette et ubegrænset antal e-mailadresser. Til forskel fra mailhotellet giver Hosted Exchange mulighed for bl.a. kalenderdeling og synkronisering af e-mails på tværs af enheder.

Der bliver taget en daglig backup af Hosted Exchange-løsningen, så e-mails, kontaktoplysninger og kalenderaftaler altid kan genskabes. Derudover får du - alt afhængig af hvilken pakker du vælger - adgang til en lang række features, som du kan læse mere om her.Kan jeg nøjes med Hosted Exchange POP3


Hvis du ikke har brug for din egen kalender, kalenderdeling eller mobilsynkronisering, er svaret ja. Du skal dog være opmærksom på, at pladsen i en Hosted Exchange POP3 er begrænset til 1 GB, og at sikkerheden ikke er lige så høj som i de andre løsninger med SSL-kryptering.Udvalgte fordele


  • Mulighed for deling af kalender samt e-mail
  • Adgang via. mobilenheder som f.eks. PDA, tablet eller mobiltelefon
  • Webmailadgang med næsten samme muligheder som Outlook og Entourage
  • Ingen server i huset og dermed ingen etablerings- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Virus og spamfilter på ind- og udgående e-mails
  • Krypteret 128-bit adgang, uanset hvilken enhed der benyttes
  • Altid backup af de seneste 7 dage