Vi har hos Smukfest siden årsskiftet til 2011 benyttet Wannafind som leverandør af vores Hosted Exchange-løsning. For at kunne udføre vores arbejde tilfredsstillende er det vigtigt for os, at den daglige kommunikation ikke bliver forstyrret af elementer som f.eks. en Exchange-løsning, der ikke virker. Vi har kun haft positive oplevelser med Wannafinds løsninger, deres kundeserviceafdeling og måden, hvorpå de hjælper til med og løser eventuelle problemer, der opstår.


Smukfest - Dan Ejsing
IT-koordinator

Horsens & Friends har primært til formål at arrangere events og begivenheden for borgere i Horsens kommune såvel som forskellige virksomheder i Danmark. Det daglige arbejde er i stor stil afhængig af planlægningsfunktioner, kalenderdeling og mailkorrespondance, hvorfor vi lægger stor vægt på at have en velfungerende Hosted Exchange-løsning. Vi har kun gode erfaringer med Wannafind og forventer da også at være kunde her i mange år endnu.


Horsens & Friends - Erik Munk Jacobsen

Jeg har i mange år (ja, lige siden Wannafinds spæde start, hvor der sad 3 unge fyre i en kælder i det midtjyske) haft webhoteller, div. Exchange-konti og andre ydelser fra Wannafind.dk. Det har altid kørt fint, og vi har aldrig haft nedbrud. Supporten er som en naturlig del af virksomheden vokset, og det betyder også, at den med årene er blevet bedre og bedre. Den har dog altid været i top. Det er ikke den billigste, men kvaliteten og prisen følges af. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Wannafind, da alle er imødekommende og hjælpsomme. Herfra de bedste anbefalinger.


Talent Management