Hvad er en Cloud Server?


En Cloud Server er en VMware-baseret serverløsning, som nemt kan skaleres og tilpasses din virksomheds behov. Du kan sammensætte din Cloud Server, som du vil, og selv vælge, hvor meget CPU, storage og RAM du har brug for.


Hvorfor vælge en Cloud Server?


Med en Cloud Server får du for kun en brøkdel af dine normale driftsomkostninger adgang til en lang række af fordele, som ellers kun er forbeholdt helt store virksomheder. Bl.a. bliver din it-infrastruktur så fleksibel, at den problemfrit kan imødekomme større kundeindtag, organisationsomlægninger eller andre uforudsete hændelser.

Vi sørger for en klar rollefordeling, hvor du tager dig af driften af din virksomhed, og vi sikrer, at den bagvedliggende Cloud Server-infrastruktur altid lever op din virksomheds behov.


Hvad kan en Cloud Server?


Med en Cloud Server kan du eller vi tage et snapshot af din serverkonfiguration, så du altid kan vende tilbage til en tidligere konfiguration, hvis du fortryder noget, eller hvis serveren fejler. Snapshots bestilles gennem vores kundeserviceafdeling.

Du kan selv fjerninstallere og administrere dit styresystem og din software. Begge er 100% uafhængige af det underliggende hardware. Hvis du vil oprette en ny server eller opgradere en eksisterende, hjælper vi dig gerne. Det gør vi også, hvis du ønsker at tilpasse serverens tilgængelige virtuelle ressourcer.


Hvordan kan Wannafind love høj stabilitet og sikkerhed?


Wannafinds datacenter sikrer et hurtigt, sikkert og stabilt miljø til vores servere. Datacenteret er bygget på et hævet installationsgulv, der bl.a. hindrer statisk elektricitet. Stabiliteten sikrer vi gennem de nyeste teknologier, nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning.

Trafikken mellem internettet og datacentret kører over tre 10 Gbit-linjer. Hvis den ene linje fejler, tager den anden automatisk over. Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed. Datacenteret er specielt sikret imod tyveri, brand, strømsvigt, vandskader, virus og andre former for angreb.

Læs mere om vores datacenter

Hvilke fordele får jeg med Wannafinds Cloud Servere?


  • Alle servere bliver driftet på specialudvalgt hardware fra Dell og Cisco
  • Tilpasset it-forbrug – betal kun for de ressourcer, du bruger
  • En serverløsning, der er nemt at skalere og tilpasse til nye behov
  • Altid skarp og kompetent kundeservice fra vores højtuddannede og certificerede medarbejdere på telefon og e-mail
  • Professionelt serverrum med en oppetid på 99,9%
  • Fuld serverkontrol via VPN
  • Selvadministration eller time-til-time tilpasning og konfiguration af servere
  • Langt billigere end andre dedikerede eller selvadministrerede serverløsninger