Hos Firtal Web ApS administrerer vi 3 forskellige webshops: www.made4men.dk, www.helsebixen.dk og www.incover.dk, som alle er enten den største eller næststørste i deres kategori.

Webshopsene kører på tre cloud servere hos Wannafind, og det har virkelig sat fart på vores webshops, også selv om vi siden hen har fået endnu flere produkter og kunder.

Vi er yderst tilfreds med både stabiliteten, driften og kundeservicen, som specielt er værd at fremhæve, da vi altid har fået hurtigt og fyldestgørende svar, hver gang vi har haft behov for at kontakte Wannafind.


Firtal Web ApS - Jesper Hvejsel
Stifter

Da vi er en shoppingportal inden for tøj og mode, har vi rigtig mange produkter og filtreringsmuligheder. Det kræver en god server, og vi har derfor brugt rigtig mange timer på at teste både Cloud og virtuelle servere fra forskellige udbydere.

Vi valgte Wannafind, fordi de kunne levere en skalerbar, lynhurtig og stabil Cloud Server-løsning, der passer 100% til vores behov. Under test kunne vi på få minutter tilpasse serverens ydeevne, så vi ramte den hastighed, vi var på udkig efter.

Wannafind har dygtige og hjælpsomme medarbejdere, der ved, hvad de taler om, og vi er meget tilfredse med deres service og prisniveau. Vægter du også hastighed, skalerbarhed og stabilitet højt, så vælg Wannafind som din hostingpartner.


Katoni - Steen Christensen
CEO

Med stigende vækst hos Cykelgear.dk blev det i sommeren 2011 nødvendigt med en stærk og stabil hostingløsning, som vi desuden selv havde fuld kontrol over.

Wannafinds Cloud Server-løsning har her vist sig at være yderst velegnet - dels grundet Wannafinds fleksibilitet, når vores behov har ændret sig, og dels den stabilitet, vores hjemmeside nu kører med.

Vi kan selv overvåge belastningen på serveren og skræddersy vores webserver, hvilket er enormt effektivt i forbindelse med trouble-shooting og optimering.

Også muligheden for selv at genstarte serveren er meget værdsat. Wannafind er desuden positive og behjælpelige på supporten.


Cykelgear.dk - Nick Lissner
Programmør

Vi har gennem de sidste 5 år været kunder hos Wannafind og har altid været tilfredse med deres løsninger, prisleje og kundeservice. Da vi sidste år stod overfor en omlægning af vores servere til en Cloud-baseret løsning, var det derfor naturligt at tage Wannafind med i vores betragtning.

Ud af de tre mulige seriøse udbydere, vi havde valgt ud på det danske marked, var det Wannafind, der leverede den mest optimale og bedst økonomiske løsning for os.

Deres driftssikre og fleksible Cloud Server-løsning er med til at sikre os, at vi i de kommende år ikke skal spekulere på en ny hostingudbyder. Vi er glade for vores samarbejde og kan kun varmt anbefale Wannafind.


American Sport Outlet - Peter Hvidberg
Direktør

Hos Cykelpartner.dk har vi oplevet en stor vækst i løbet af de sidste par år, hvor det bl.a. er blevet til to Børsens Gazelle-priser og en kåring som ”Brugernes favorit” til FDIHs E-handelspris i 2015.

Hvis væksten skal fortsætte, er det vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med vores kundeservice eller kvaliteten af vores løsninger, og det var bl.a. derfor, at vi valgte en Cloud Server hos Wannafind.dk.

I forhold til vores tidligere serversetup er Cloud Serveren hurtigere, mere stabil og nemmere at skalere, og det er vigtigt for en virksomhed som Cykelpartner.dk, som stadig har et stort vækstpotentiale.

Hos Wannafind.dk er vi også altid sikre på at få en god og hurtig service, så jeg har faktisk kun positive ting at sige om samarbejdet.


Cykelpartner.dk - Søren Sieg Jensen
IT- og marketingchef