Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvornår har du brug for en server?

En server er en maskine, der er dedikeret til en eller flere services, som bringer værdi for ejeren. Det kan fx være en dataserver til lagring af data, en filserver til udveksling af filer, en webserver til publicering af en hjemmeside eller noget helt fjerde. Værdien af serveren afhænger af, hvor hurtigt, stabilt og sikkert den kan foretage de ovenstående handlinger.

At få din server hosted betyder, at du lader andre stå for opsætning, installation, vedligeholdelse og ansvar. På den måde er det ikke selve serveren, du betaler for, men den værdi, som serveren producerer. Du betaler en fast lav ydelse og slipper for at bruge tid og ressourcer på drift og vedligeholdelse.

Du har den samme frihed til at installere specialkomponenter, software og andre programmer, som hvis det var din egen serverløsning.


Fordele ved Server Hosting:

  • Alle servere bliver driftet på højtydende og specialudvalgt hardware fra Dell og Cisco
  • Langt billigere end andre dedikerede eller selvadministrerede serverløsninger
  • Professionelt serverrum med en oppetid på 99,9%
  • Fuld serverkontrol: VPN
  • Selvadministration eller time-til-time tilpasning og konfiguration af servere
  • Tilpasset it-forbrug – betal kun for de ressourcer, du bruger
  • En forandringsklar serverløsning, som er fleksibel og nem at skalere og tilpasse til nye behov
  • Altid skarp og kompetent kundeservice på telefon og e-mail fra vores højtuddannede og -certificerede medarbejdere

Høj stabilitet og sikkerhed


At få din server hosted hos Wannafind giver dig de samme fordele, som hvis den stod lokalt – og flere til. Med Server Hosting slipper du for anskaffelsesomkostninger, afskrivninger, driftsomkostninger, vedligeholdelse, opdateringer og ekstra it-medarbejdere. For mange virksomheder giver det derfor god mening at lade udbydere som Wannafind hoste sine servere, især hvis den også fremadrettet skal leve op til brugernes krav til stabilitet og sikkerhed.


Hvordan kan Wannafind love høj stabilitet og sikkerhed?

Vores datacenter er bygget ud fra en meget simpel målsætning: At skabe et hurtigt, sikkert og stabilt miljø til vores servere. Datacenteret er bygget på et hævet installationsgulv, der bl.a. hindrer statisk elektricitet. Dertil sikrer vi stabilitet ved hjælp af de nyeste teknologier og nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg suppleret med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning.

Vi har desuden reserveret to 10 Gbit-linjer mellem internettet og serverne, som kører på den nyeste netværksteknologi. Hvis den ene linje fejler, tager den anden automatisk over.

Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til de internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed. Datacenteret er specielt sikret imod tyveri, brand, strømsvigt, vandskader, virus og andre former for angreb.

Læs mere om vores datacenter her

Hvis du har yderligere spørgsmål til Server Hosting eller brug for hjælp til at komme i gang, er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeserviceafdeling på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.