Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvad er DNS Hosting?


Med DNS Hosting kan du viderestille et domæne, så det peger på en specifik hjemmeside. Især hvis du har flere domæner, som skal pege ind på den samme hjemmeside, kan det være en god idé.

I Wannafind administrerer vi flere domæner (wannafind.se, wannafind.com, wannafind.net, etc.), som alle peger ind på vores primære domæne, wannafind.dk. På den måde hjælper vi brugere, der har indtastet en anden domæneendelse med at komme det rigtige sted hen.

Hvis du bruger din egen mail- eller webserver, kan du også bruge DNS Hosting. Her peger du blot domænet hen på den rigtige server.

Hvad er DNS records?


En anden vigtig del af DNS Hosting er muligheden for at tilpasse de forskellige DNS records, som er tilknyttet dit domæne.

DNS records er filer, der bestemmer, hvordan DNS-serveren skal behandle dine brugeres forespørgsler. To af de vigtigste er A- og MX-records.

En A-record bruges til at viderestille trafikken fra et domæne eller subdomæne til en IP-adresse.

En MX (Mail eXchange)-record bestemmer, hvilken mailserver du vil bruge til at modtage e-mails på vegne af dit domænenavn. En MX-record kunne fx være være mail.domænenavn.dk.

Har du brug for hjælp til opsætning af din DNS-server eller dine DNS records, hjælper vores kundeserviceafdeling dig gerne. De kan kontaktes på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.