Beskrivelse

OnPay betalingssystem er en elektronisk betalingsløsning, hvor alle betalinger bliver tjekket og kontrolleret af din indløser. Betalingsgatewayen er PCI DSS-certificeret, som er en sikkerhedsstandard der er udviklet af blandt andet Visa og Mastercard. Løsningen opfylder alle de sikkerhedskrav, som din indløser stiller til en betalingsgateway. For at bruge betalingsmodulet skal du indgå en indløsningsaftale med en indløser fx Nets eller Clearhaus.


Ønsker du at ansøge om indløsningsaftale - klik her

Sikkerhed

For at blive PCI-certificeret bliver betalingsgatewayen løbende revideret af et eksternt sikkerhedsfirma, som kontrollerer og godkender alle Wannafinds interne og eksterne sikkerhedsprocedurer (fx netværkssikkerhed, beskyttelse af følsomme informationer, systemsikkerhed, adgangskontrol, overvågning af netværk og sikkerhedspolitik).

Betalingssystemet er placeret i Wannafinds topsikrede datacenter, som garanterer høj hastighed, sikkerhed og stabilitet.Abonnement


Wannafind Webshop

Til dig med Wannafind webshop


Oprettelse: 0 kr.
Betalingsgateway pr. md.


Start-up

Success

Enterprise


kr. 0,00
+ 1 kr. pr. trans.
kr. 99,00
+ 0,25 kr. pr. trans.
Ring til os

Stand-alone

Til dig uden Wannafind webshop


Oprettelse: 0 kr.
Betalingsgateway pr. md.


Start-up

Success

Enterprise


kr. 39,00
+ 1 kr. pr. trans.
kr. 149,00
+ 0,25 kr. pr. trans.
Ring til osTilvalg Pris pr. måned
MobilePay kr. 49,00 + 1 kr. pr. transaktion
Abonnementsbetalinger kr. 99,00

Betalingsmuligheder


dankort  mastercard  maestro  Visa  Visa Electron  vpay  JCB  China Union Pay  American Express  Diners Club

Indløsere


nets
nets

Tilbud til Wannafind-kunder

Hvis du bestiller via dette link:
Ansøg om en indløsningsaftale her
får du både gratis oprettelse (normalt 1.000.- DKK), og det månedlige abonnement på din betalingskortaftale med internationale kort; VISA, Mastercard, Union Pay, JCB m.fl.).


Bemærk at tilbuddet kun gælder for nye Nets Merchants Services kunder (gl. Teller), og at du først skal betale månedsabonnement og oprettelse fra d. 01. Januar 202.0

Sign-up til Viabill

Sign-up via dette link, så bliver du automatisk oprettet hos Viabill. Herefter bliver der udsendt en mail til dig med dit PriceTag script og API key, som du skal indsætte i din webshop.