Sikkerhed


For brugerne er MobilePay Online lige så sikkert at handle med på nettet som betalingskort. Faktisk er MobilePay Online mere sikkert end et almindeligt kortkøb, da brugernes kortoplysninger er beskyttet i appen, som man kun kan få adgang til ved at indtaste den firecifrede MobilePay-kode og evt. også en kode til telefonens tastaturlås.

For virksomheden er MobilePay Online lige så sikkert som at tilbyde kortbetaling. Rent juridisk svarer betaling via MobilePay til betaling med kort, og derfor gælder der de samme regler og procedurer som ved kortbetalinger.Sådan kommer du i gang


Ud over den aftale, som du tegner med Wannafind som Payment Service Provider, skal du have en betalingskortaftale med en kortindløser. For at kunne tilbyde MobilePay Online som betalingsform skal kortindløseren have en aftale med Danske Bank, og det er Nets p.t. de eneste, der har.

Du kan ansøge om en betalingskortaftale med Netsher

For at bruge MobilePay Online er det et krav, at din webshop bruger den seneste version af Wannafinds betalingsgateway.Har du brug for hjælp?


Hvis du har yderligere spørgsmål til MobilePay Online, kan du finde hjælp i denne F.A.Q. (Se FAQ), som også besvarer mange af de spørgsmål, som brugerne måtte have til MobilePay Online. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på tlf. 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.

Betalingsmuligheder til MobilPay Online

mastercard /

Mastercard

Visa/

VISA

Visa electron

VISA Electron

Maestro

Maestro

dankort

Dankort

Kræver aktivering af sit kort med NemID første gang

Visa dankort

VISA/Dankort

Kræver aktivering af sit kort med NemID første gangIndløser

Nets