Hvad er Hosted Dynamics C5?


Med Hosted Dynamics C5 lejer du en licens til Microsoft Dynamics C5 på månedsbasis. Du slipper for høje opstartsomkostninger og får adgang til et system, som du kan tilgå overalt. Du kan også give eksterne revisorer og bogholdere adgang til systemet, så du sparer tid på administration og forsendelse af bilag og fakturaer.


Hvad kan jeg med Hosted Dynamics C5?


Med Hosted Dynamics C5 får du adgang til basale funktioner som et finansmodul, et debitormodul og et ordremodul. Du får også adgang til en ubegrænset native database og mulighed for at arbejde med flere regnskaber.

Som hostingleverandør sørger vi for daglig backup, adgang til den nyeste version, en krypteret forbindelse, gratis support og et topmoderne datacenter.

I takt med at I vænner jer til løsningen, kan I koble flere af virksomhedens systemer til Hosted Dynamics C5. Det kan fx være et ordremodul, et indkøbsmodul, et lønmodul, et projektmodul eller et e-handelsmodul. Hvis I har særlige behov, kan I også lave jeres egne integrationer.

Hvordan kan Wannafind love høj stabilitet og sikkerhed?


Wannafinds datacenter sikrer et hurtigt, sikkert og stabilt miljø til vores servere. Datacenteret er bygget på et hævet installationsgulv, der bl.a. hindrer statisk elektricitet. Stabiliteten sikrer vi gennem de nyeste teknologier, nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning.

Trafikken mellem internettet og datacentret kører over tre 10 Gbit-linjer. Hvis den ene linje fejler, tager den anden automatisk over. Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed. Datacenteret er specielt sikret imod tyveri, brand, strømsvigt, vandskader, virus og andre former for angreb.

Læs mere om vores datacenter

Hvis du har spørgsmål til Hosted Dynamics C5, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.