Beskrivelse

For at aktivere denne mulighed i din webshop skal du under "Leveringstype" på fragtmetoden vælge "GLS Pakkeshop". Når GLS Pakkeshop er aktiv, kan kunden vælge en pakkeshop som leveringsadresse. Hvis ordren er gennemført med GLS Pakkeshop-levering, vil det fremgå af ordren på ordreoversigten. Under Ordrer kan du eksportere en "GLS Pakkeshop label-fil", som kan importeres i GLS Pakkeshop.
Priser

Ring til vores salgsafdeling for at få oplyst priserne for GLS med fordelsaftalen.
Telefon: 70 23 55 66.

Særlige priser med Wannafinds fordelsaftale

Wannafind har indgået en særlig fordelsaftale for alle Wannafind Webshop-kunder. Det betyder, at du får særligt gode pakkepriser, når du sender med GLS. Priserne er ekskl. moms, dieseltillæg og tysk vejskat.


Hent tilmeldingsblanket til GLS transportaftaleEksempel: Opret "Fragtmetode"

Guide til opsætning af integrationen på din webshop

I det følgende gennemgås et eksempel på, hvordan du kan oprette en ny fragtmetode.


1. Opret ny fragtmetode

For at oprette en ny fragtmetode skal du under fanen "Kontrolpanel" vælge "Fragtmetoder". Klik dernæst på "Opret ny fragtmetode". Der fremkommer nu et skærmbillede, som skal udfyldes.

2. Type

Alle fragtmetoder tager udgangspunkt i en prisberegning, der varierer efter vægt.

3.Titel

Under punktet "Titel" kan du angive en titel. Indtast fx: "Dag til dag levering".

4. Beskrivelse

I Feltet "Beskrivelse" kan du indtaste en beskrivelse af fragtmetoden. Denne beskrivelse bliver vist i check-ud-processen, når kunden skal vælge fragtmetode. Indtast fx: "Bestil inden kl. 16, og pakken leveres følgende hverdag. Weekendbestillinger leveres tirsdag."

5. Gratis fragt

Under punktet "Gratis fragt" skal du vælge, om fragtmetoden giver din kunde gratis fragt. Vælg fx "Aktiv" .

6. Gratis fragtgrænse

Hvis du i foregående punkt har valgt "Aktiv", skal du her indtaste et beløb, som angiver det minimumsbeløb, som din kunde skal købe for for at opnå gratis fragt på købet. Indtast fx "300". Det betyder, at kunden skal købe for 300 DKK (hvis DKK er primær valuta).

7. Status ved grænseoverskridelse

Ved denne valgmulighed kan du styre, hvad der skal ske, hvis en vægt overskrider de intervaller, du definerer for fragtmetoden. Hvis du vælger "Aktiv", forbliver fragtmetoden aktiv, selvom købets vægt overskrider det største interval. Omvendt kan kunden slet ikke vælge denne fragtmetode, hvis du vælger "Ikke aktiv".

8. Pris pr. kg. over grænse

Denne pris anvendes til at udregne fragtprisen, når købet overskrider det største interval (såfremt du har valgt "Aktiv" ovenfor).

9. Sortering

Under punktet "Sortering" kan du styre den rækkefølge, som fragtmetoderne bliver vist i. Indtast fx: "1". Det betyder, at den valgte fragtmetode vises først.

10. Færdig

Du er nu færdig. Klik på "Opret".

11. Opret intervaller til fragtmetoden

Vi har nu oprettet en fragtmetode. Det næste skridt er at knytte intervaller til fragtmetoden. Det gør du ved at klikke på "Fragtmetoder" i kontrolpanelet. Klik på "Redigér fragtmetode" ud for den fragtmetode, du har oprettet. Du får nu mulighed for at knytte fragtmetoden til leveringslande samt at oprette intervaller.

12. Opret intervalgrænse

For at oprette en intervalgrænse skal du klikke på det grønne kryds nederst i skærmbilledet. Der bliver nu oprettet et standardinterval , hvor der står 10 under "Intervalgrænse" og 10 under "Forsendelsesgebyr".

Let din arbejdsdag med en labelprinter

Labelprintere letter dagligdagen, når du skal håndtere pakker. Til udskrift af A6-labels tilbyder Brother labelprinterne QL-1100 eller Brother QL-1110NWB. Brother har en bred vifte af labels til deres labelprintere.


Bestil din labelprinter her