Hvad er en virtuel server?


En virtuel server er en serverløsning, der dedikerer sine ressourcer (fx RAM og CPU) virtuelt - i modsætning til en fysisk server, der dedikerer sine ressourcer fysisk.


Hvem henvender Virtual Server sig til?


Virtual Server - også kendt som VDS (Virtual Dedicated Server) - er det perfekte valg til webløsninger, der kræver flere ressourcer, end hvad et webhotel kan levere, men som ikke behøver en hel dedikeret server. Hvis din webløsning (fx din hjemmeside) ikke har brug for særlige ressourcer, vil du ikke opleve den store forskel på en VDS og et webhotel.


Hvorfor vælge en Virtual Server?


Med en Virtual Server får du adgang til markant flere ressourcer end et webhotel. Du kan derfor med fordel samle flere hjemmesider på en Virtual Server eller bruge den til hjemmesider med høj (periodevis) trafik.

En Virtual Server fungerer stort set på samme måde som en normal server. Den kan derfor også bruges til andet end blot e-mails og hjemmesider. Flere af vores kunder drifter fx mindre CRM-systemer og bogføringsværktøjer på deres VDS.

Hvordan kan Wannafind love høj stabilitet og sikkerhed?


Wannafinds datacenter sikrer et hurtigt, sikkert og stabilt miljø til vores servere. Datacenteret er bygget på et hævet installationsgulv, der bl.a. hindrer statisk elektricitet. Stabiliteten sikrer vi gennem de nyeste teknologier, nøje udvalgt hardware, et kraftigt køleanlæg med mulighed for frikøling, en nødgenerator og en 24-timers udrykningsordning.

Trafikken mellem internettet og datacentret kører over tre 10 Gbit-linjer. Hvis den ene linje fejler, tager den anden automatisk over. Forbindelsen mellem datacenteret, serveren, internettet og din virksomhed er krypteret og sikret i henhold til internationale standarder for databeskyttelse. Alle faciliteter og hardware opfylder strenge krav til fysisk og datateknisk sikring og sikkerhed. Datacenteret er specielt sikret imod tyveri, brand, strømsvigt, vandskader, virus og andre former for angreb.

Læs mere om vores datacenter

Hvis du har spørgsmål til Virtual Server, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.