Hvordan fungerer Online Backup?


Online Backup transporterer automatisk din backup i komprimeret og krypteret form til en backupserver i et beskyttet serverrum hos os. Løsningen kan køre på alle nyere versioner af de kendte styresystemer og kræver ikke særlige hardwarekonfigurationer. Online Backup kan installeres problemfrit på Windows, MacOS X og Linux.

Online Backup fungerer via. en Java-klient, som du selv installerer på den maskine, som backuppen skal gennemføres fra. Du kan administrere din backupkonfiguration fra den installerede Java-klient samt et webinterface. Når backup-klienten er installeret, vælger du, hvilke filer, mapper og dokumenter der skal sikkerhedskopieres.

Filerne bliver nu automatisk komprimeret, krypteret med en 128-bit SSL-kryptering og uploadet til vores topsikrede datacenter. Al kommunikation mellem din virksomhed og vores datacenter sker gennem en sikret SSL-forbindelse.

Hvad er SOS-sikring?


SOS-sikring er et supplement til Online Backup-løsningen og henvender sig til virksomheder med store mængder forretningskritiske data.

Hvis der sker et uheld, er din internetforbindelse altafgørende for, hvor hurtigt vi kan genskabe din data. Fx vil det tage næsten et døgn at hente 15GB med en 2 Mbit-forbindelse.

Med SOS-sikring gemmer vi dine backup-data på en harddisk, som vi afleverer til dig på adressen. På den måde er din virksomhed hurtigt oppe og køre igen efter et nedbrud.

Se, hvor meget data du afhængig af din internetforbindelse kan downloade i timen:


Hastighed Datamængde
128 Kbit/s 56 MB/pr. time
256 Kbit/s 112 MB/pr. time
512 Kbit/s 225 MB/pr. time
1024 Kbit/s 450 MB/pr. time
2048 Kbit/s 900 MB/pr. time
4 Mbit/s 1,8 GB/pr. time
10 Mbit/s 4,5 GB/pr. time
20 Mbit/s 9 GB/pr. time

Du bestiller SOS-sikring i dit kontrolpanel. Prisen er som følger:


Pris pr. md. Udrykningsgebyr
SOS løsning kr. 99,00 kr. 2.000,00