ISO 27001 – Informationssikkerhed på allerhøjeste niveau

ISO 27001 er én af de mest anerkendte internationale sikkerhedsstandarder, bl.a. fordi den omfatter virksomheden som helhed. Wannafind fik den i 2015, fordi vi har de rigtige medarbejdere, systemer og processer til at håndtere vores kunders hostingløsninger.

Certificeringen er et bevis på, at Wannafind på alle niveauer arbejder systematisk med informationssikkerhed. Bl.a. arbejder vi med konkrete målsætninger som høj oppetid, hurtige svartider i kundeserviceafdelingen og færrest mulige systemfejl. Ambitionen er at kunne tilbyde markedets bedste kundeservice og mest sikre hostingløsninger.

Foruden ISO 27001 er Wannafind certificeret efter ISAE 3402 type 2-standarden, der gives til it-servicevirksomheder, som over et helt kalenderår har bevist, at de arbejder professionelt med kontrolsikkerhed. Ligesom ISO 27001 bliver ISAE 3402 type 2 revideret én gang om året.


Spørgsmål/kommentarer

Jesper Stubkær

Jesper Stubkær

Marketingkoordinator

Hvis du har spørgsmål til ovenstående artikel, er du som altid velkommen til at kontakte os på 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.

Send mail

Del dette indlæg