Om SecurePay


Finanstilsynet implementerede i 2016 en ny europæisk standard for betalingssikkerhed, som Nets og andre udbydere er forpligtet til at følge.

Standarden omfatter følgende to løsninger:

  • SecurePay (Nets løsning til transaktionsscreening)
  • 3-D Secure


Hvordan virker SecurePay?

Med SecurePay vil det for langt de fleste kunder stadig være nemt og hurtigt at betale med betalingskort. SecurePay screener løbende alle transaktioner i din betalingsgateway og iværksætter følgende handlinger alt afhængig af den enkelte transaktion:Transaktionsbeløb (DKK)
< 200 200-2.000 > 2000
Handling Transaktionen gennemføres, og 3-D Secure aktiveres ikke SecurePay screener transaktionen og aktiverer 3-D Secure ved mistanke om kortmisbrug 3-D Secure aktiveres


Hvordan kan det være, at 3-D Secure aktiveres i SecurePay?

3-D Secure er indbygget i den gratis SecurePay-løsning. Forskellen på SecurePay og den fulde 3-D Secure-løsning er, hvor ofte 3-D Secure aktiveres. Ved SecurePay er det kun ved beløb over 2.000 kr. og ved transaktioner mellem 200-2.000 kr., hvor der er mistanke om kortmisbrug. Ved den fulde 3-D Secure-løsning er det alle transaktioner, der verificeres via 3-D Secure.Hvordan vurderer SecurePay, om der er tale om kortmisbrug?

SecurePay screener alle transaktioner for:


  • IP-adresse (lokation, omdømme og evt. uregelmæssig brug)
  • BIN - Bank Identification Number (lokation og overensstemmelse med IP-adresse)
  • Proxy (omdømme)
  • SessionsID

Hvert parameter tildeles et vist antal point, og hvis den samlede score når over et vist punkt, aktiveres 3-D Secure.Hvordan adskiller SecurePay sig fra 3-D Secure?

SecurePay 3-D Secure
Verificering via 3-D Secure Kun ved transaktioner over 2.000 kr og ved transaktioner mellem 200-2000 kr., hvor der er mistanke om kortmisbrug Alle transaktioner
Hæftelse for kortmisbrug Webejeren kan risikere at hæfte Webejeren hæfter ikke
Forventet konverteringsrate Høj (fordi de fleste kunder ikke præsenteres for 3-D Secure) Lav (fordi alle kunder præsenteres for 3-D Secure)
Pris SecurePay vil i første omgang være gratis. Hvis det skulle ændre sig, varsler vi dig mindst tre måneder i forvejen. 49 kr./md.


Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer til SecurePay eller 3D Secure, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 55 66 eller support@wannafind.dk.

SecurePay